Inte ensam hemma.

Hejsan.

En morgon när jag smög mig ut i mörkret för att gå ner och ta mitt gryningsdopp så låg här en liten kille och sov så sött hemma hos oss i gästrummet.

Såklart var han inte helt ensam hemma, den lille killen, nej hans mamma låg också där i gästsängen och trynade. Jag kunde i lugn och ro njuta av min morgon och mitt gryningsdopp, innan jag skyndade mig hemåt igen.

När jag kom hem så var här redan full rulle i huset och alla var vakna. När frukosten var avklarad så fick Scott bestämma vad vi skulle hitta på med resten av dagen.

-”hannla”, svarade han tvärsäkert…. Ja vad månne bliva av en så shoppingsugen kille egentligen?

Men vi tog honom på orden och for till Hagestad, till Maria och hennes Reunion Home & inredning.

Nu är det inte alls första gången som Scott besöker den här butiken. Nej, första gången han var med oss här så var han bara en liten grodd och låg i Amandas mage. Amanda var då på jakt efter lite svala rymliga kläder till sin växande mage och just det hittade vi här hos Maria. En vit sval linnedress som passade bra den där heta sommaren!

Men den här dagen var det inte en lika stillsam kille vi hade med oss när vi shoppade. ”Bus och hyss” lyste i hans pigga ögon när han ilade runt bland alla hyllor med ömtåligt saker på.

Det var en ganska busig grabb som tydligen förknippade handling med just bus och rackartyg. Där var inte mycket annat att göra än ta till bästa mutan, nämligen att låta honom titta på traktorer på mammas telefon. Så under tiden som det brummade och tutade i telefonen så kunde vi botanisera i alla härliga höstkläder i lugn och ro.

Och när vår shopping till sist var klar, så fick vi såklart gå och klappa den blå elefanten, även om den faktiskt var lite grann läskig.

Även om Scott är ett litet busfrö i affärer så kan han ju inte vara ensam hemma. Men vad säger ni, är han inte aningens lite lik killen Kevin i filmen Ensam hemma…?

Skönt var det sedan att komma hem till hundar och katter och sätta fyr i kaminen och bara mysa en stund efter allt bus.

Dagens citat

Lyssna inte på vad andra tycker om dig, sa jag till mig själv, medan jag undrade vad alla andra skulle tycka om det.

Med åren så undrar man inte så mycket längre.

Ha det gott och kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen