Inget nytt under solen.

Kära Blogg
Det var en måndag som alla andra. Efter en kämpig värksöndag föll jag till föga och petade i mig ett piller.
Jag vandrade runt min sjö. För var dag sjunger fåglarna lite mer och lite kraftigare. Det var blåsiga, kyliga morgontimmar. Jag hade glömt min mössa, men det är smällar man får ta. Jag liknade mest ett troll.
 
Vår renovering fortsätter. Badrummet är nu helt utrivet. Den här dagen var vi tvungna att vara helt utan el precis hela dagen. En sak vi varken räknat eller budgeterat med uppdagades när vi rivet ut toaletten och då fanns det ingen återvändo, hela elcentralen måste helt enkelt bytas, ett omfattande arbete. Elektricitet är inget att leka med! 
Jag fick en massa jobb gjort, sånt som inte kräver el. Som tillexempel putsat alla mina kängor, planterat om blommor och sått frö av rosenbönor … Så trippade jag ut på en väldigt nätt och väldigt kort springrunda.
 
 
Dagens kloka ord:
För att kunna känna sig älskad behöver man få bli älskad för den man är, inte för det man gör.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen