Johnny vet inget om pengars värde …. papper som papper liksom!

Kära Blogg
Ett riktigt vårtecken är när de sätter ut de små vita båtarna i sjön. Det har de gjort den här helgen och det ser så mysigt ut. Det var en grå och kall morgon när jag gav mig ut. Men det blev dock en riktig solskensdag på eftermiddagen så vi kunde sitta på verandan och dricka vårt kaffe i bara en tunn tröja.
En skön söndag.
 
På eftermiddagen passade jag på att bada och föna lilla Molly. Hennes päls hade känts sådär lite sträv av allt byggdamm, så jag tyckte att det var dags att göra henne lite påskfin. Jag tror att hon njöt av att bli ompysslad.
Under tiden puffade Johnny mig avundsjukt på armen med sin kalla blöta nos hela tiden. Efter ett tag gav han upp och jag glömde totalt bort honom … Det visade sig sedan att han stulit en ”peng” som låg på soffbordet vid Stefans plånbok och bitet den i smulor. Ja, somliga gör vad som helst för lite uppmärksamhet.
Johnny, vad gör du! (han var en ängel)
 
Dagens kloka ord:
Välsignade är de som ger utan att minnas det
och välsignade är de som tar emot utan att glömma det.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen