Hur ska det gå för vår värld!!

Kära Blogg
Det håller på att gå utför med vår värld. Ja, att det var uppenbart stod klart för mig i gårkväll. Det var då jag blev upplyst och fick reda på att OLW i veckan kommer att sluta sälja jordnötsringar. WHAT? Fattar ni?? Vilken katastrof! Vilken förlust! Det godaste som finns … typ …
R.I.P OLW:s jordnötsringar ♥
 
… jag tröstar mig med Estrellas ett tag till – hoppas jag.
 
Säker källa till ovanstående: Emmy Henriksson, samt Expressen och Newsner.
 
Så var det dags igen för ett veterinärbesök. Johnnys klor började återigen falla sönder och den senaste veckan har han haft riktiga besvär med sina tassar. Underbare veterinär Per tog sig ann min bäste vän. Han skar bort klokapslarna på två av klorna och konstaterade att ytterligare en nu var rejält missbildad. Vi bestämde oss för att kosta på lite blodprover för att utesluta vissa sjukdomar …
Min älskade fine påg ♥
 
Har jag nämnt att jag hatar Donald Trump. Ja, jag hatar denne karlen så till den milda grad, att jag knappt kan se honom på TV-apparaten utan att bli mordlysten. Det känns som om jag känner igen honom. Att jag känt någon som är väldigt lik honom i något tidigare liv…. eller som jag har ett sjätte sinne som säger mig att denne man är livsfarlig. Nu ska jag medge att jag inte följer hans politikprogram särskilt väl, utan det är bara en ren intuition som gör att jag inser att han är hemsk och en mycket farlig man. Jag hade hundra gånger hellre valt lille gullige, smarte Putin, om valet stod mellan de båda. Huuhhaaa …. 
 
 
Var det någon som märkte vilken fantastiskt härlig dag vi hade. En underbar vårdag i slutet av januari.
Jag satte på mig springskorna och sprang på något stela ben min lilla runda och njöt av fågelsången som blivit en gnutta starkare.
 
Jag tröttnade ju på att springa hos distriktssköterskan i tid och otid, så jag investerade i somras i en riktigt bra blodtrycksmätare. Det var ett tag sedan jag kollade det där trycket nu …. och nu har jag glömt vilka siffror som är de normala. Jag minns att det ena värdet skulle vara tresiffrigt … Nåja, det är i alla fall inte för högt, det kan jag konstatera. Så det är jag glad för. Och gröna lampor lyser på sidan, det är ett gott tecken.
Min älskade yoga är i full gång igen.Den här kvällen hade jag lite extra ont, så några övningar fick jag stå över, medan jag i andra var fullkomligt överrörlig. Men huvudet tömdes på tankar. Fokus var på andningen och efteråt tackade hela mitt väsen mig för en alltid lika skön stund. Yoga, I love you ♥
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Om du har samma problem,
fast med olika människor,
kanske en bra fråga att ställa sig är;
Vem var det som var på
brottsplatsen varje gång?
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen