På lätta fötter.

Kära Blogg
Den här morgonen var det en medtagen flatte jag hade i kopplet vid min sida i skogen. Johnny gick likt en sengångare, påtagligt påverkad av sin lugnande medicin föregående dag. Säkerligen ordentligt öm i sina små ”fötter” efter det att vi fått dra bort några skadade klor. Min lilla påg ♥
 
 

Äntligen tog jag mig i kragen och bokade tid för fotvård igen.
De senaste tre åren har jag haft besvär med smärtor i fötterna. Inget som doktorn tar särskilt stor notis om …  Senast frågade läkaren mig om jag tyckte att hon skulle undersöka mig ?? Konstig fråga att ställa till en patient, så jag svarade nej, inte om du inte själv anser det nödvändigt ….
Min plan är nu att regelbundet gå på fotvård för att ha ännu ett ”ess i rockärmen” i kampen på att komma på vad som orsakar smärtan.
Jag gick till den mest underbara kvinna. Lises fotvård i Brösarp. För att vara första gången vi träffades, så hade vi såååå mycket att prata om. Jag kan varmt rekommendera Lises fotvård.
 
På hemvägen stannade jag till och la en liten blomma hos mamma Ingrid. Sen var det bara att störta hem för att inta platsen bakom spisen.
 
 
Dagens tänkvärda:
Se upp för vissa människor.
Ena dagen kommer de att krama dig,
nästa kommer de att trycka ner dig.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen