Hett te på termosen igen.

Hejsan.

Augusti vill tydligen inte riktigt höra till sommarmånaderna alls det här året.

Det har mest varit kyligt och en smula blåsigt. Sådär så det faktiskt krävts både hett te på termosen och stundom också tunna fingervantar.

Regn har vi också fått den senaste tiden, så nu är vi så nöjda, så nöjda.

Ja, om inte sommaren tänker skärpa till sig inom en ganska snar framtid, så måste nog Per Gessle skriva om sin gamla slagdänga till ”Maj, Juni, Juli” istället. Och då blir det liksom inget alls gung och flyt i den sången längre. Nej, det kommer inte att bli ett dugg bra det där.

Så kom igen nu Moder Natur!! Vi tackar för regnet vi fått, men önskar nu en liten kort sommarsläng igen. ”Juni, Juli, Augusti” – du vet.

Och som genom ett trollslag så ser det ju plötsligt väldigt lovande ut några dagar. Och sen, efter det, är den underbara hösten så välkommen.

Dagens citat:

En del uppskattar dig även när du bara ger dem en droppe vatten. Andra tar dig fortfarande för givet trots att du gett dem ett helt hav.

Ha det gott

Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Hett te på termosen igen.”

  1. För min del tycker jag bara det var söndag-torsdag förra veckan som inte var sommar. Så jag ser Augusti som en sommarmånad. Men just de dagarna blev det riktigt kallt.
    Jag har tänkt fråga länge, men glömmer hela tiden. Du vet kanske? Sten fiskare, i Vitemölla, där har varit helt öde vid boden i år. Förra året var där lite aktivitet, men i år har jag inte sett något. Till och med gräset börjar bli långt. Jag vet ju att han är gammal, men har han blivit dålig?
    Ha en bra dag!

    1. Såklart är augusti en sommarmånad – det var lite skoj och lite allvar i mitt inlägg. Och nu kom sommaren ju faktiskt tillbaka i helgen, även om jag hörde att man bara haft 4 grader i Brösarp i morse. Jag vet faktiskt inte hur det är med Sten, men jag tror att en son till honom sköter ålafisket nu. Ha en fin dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen