Hennes dag som blev min dag också.

Hejsan.

Vi hade planerat att ses just den här dagen, min fina badkompis och jag.

Vi skulle fira livet, som vi ju gjort några gånger förut. Men vi skulle också fira att det var hennes egen dag, hennes ”föllsesdag”.

Med ett litet inslaget paket gick jag ner till bryggan för att ta mitt dopp och invänta min vän. Strax efter kom hon vandrade genom skogen, även hon med en inslagen present …till mig!! … alltså, det kom ju att bli både hennes och min dag ♥

Efter en ljuvlig morgon med champagne, jordgubbar och finaste chokladen så vandrade vi vidare genom skogen, som så ofta. Vi hade tusen saker att pratat om och tiden rusade fort iväg. I min lilla paket som jag fått av underbara T, låg ett nytt fint sittunderlag i varmaste ull. Ja hon har nog rätt, det såg inte riktigt klokt ut att dra med Stefans gamla rävskinn ut på tur och använda som gumpvärmare…

Vår dag avslutade vi med en underbart god lunch på Byvägen. Min fina underbara vän, hon som gör att det liksom känns som extra syre i luften och hon som gör att man känner sig en liten smula yngre och tokigare – inte galen – bara levnadsglad. Hon gjorde sin dag till min också. Jag kände mig så tacksam för dagen.

Tack T♥

Dagens citat:

Du lever bara en gång, men om du lever rätt så är det fullt tillräckligt.

Ha det bra och var rädda om er och om varandra.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Hennes dag som blev min dag också.”

  1. You two must be alike .. you are both wearing the same style of jumper and nearly the same colour .. was that planned , or a coincidence.?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen