Haväng hade klätt sig i höstskrud.

Hejsan.

Även om almanackan säger att vi har fått höst nu, så hörde jag på radion att vi ännu har meteorologisk sommar här i vår del av landet.

I helgen njöt jag och Stefan av en tur vid Haväng. Även om vädret var lite gråmulet och dimmigt så var det så vackert där vid havet.

Vinden var nästan riktigt ljummen, och jag kände direkt att jag fått alldeles för mycket kläder på mig.

Hundarna var säkert också lite för varma för de drog ivrigt mot vattnet. De blir alltid så törstiga när vi är ute på promenad. Jag gick längts ut vid åmynningen där sött möter salt.

Sedan vandrade vi en bit söderut längs med havet. I det gråa vädret framträdde naturens höstkostym extra tydligt.

På det graffitimålade militärfortet satt en kråka och spejade, tillsynes helt orädd för både oss och hundarna. Till och med det var vackert i mina ögon den här varma höstdagen.

Dagens citat:

Härmed bestämmer jag att status handlar om vad vi säger och gör och inte om vad vi äger och har.

Ha en fin dag och har ni möjlighet så gå ut och njut av den meteorologiska sommarn som vi ska få ha ett litet tag till.

Kram Annika

Dela gärna

5 reaktioner på ”Haväng hade klätt sig i höstskrud.”

  1. Underbart. Men är det bara jag som tyckte att det gick så snabbt från sensommar till höst. Men det är ju väldigt milt för årstiden. Men skönt då slipper elen bli så där våldsamt dyrt. Naturen är bara så vacker, ni tar verkligen tillvara på den.
    Fin tisdag. Kram/MH

  2. Åhh så fint. Sommar, ja jag hörde på nyheterna att det skulle bli upp emot 15 grader varmt. Vi hade ju en resa inbokad till kära Österlen men det kom annat i mellan som sjuk Pappa tex. Nåja Skåne finns kvar. Underbara bilder Annika. Kraaaam Pia

  3. Haväng är verkligen vackert i alla väder. Här regnade det i morse när vi badade. Det regnar än, men 12-13 grader är inget att klaga på.
    Ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen