Gamla bilder från i fjor.

Hej hej

Efter nyår så gick musten liksom ur kroppen på mig. Tjoff, så försvann all energi och inspiration! Jag tappade litegrann stinget och gnistan för att både fotografera och att skriva texter här på bloggen.

På mitt minneskort fanns bara några få bilder från ett av mina härliga morgonbad. En sådan där grådisig morgon som kändes extra fantastisk bara jag tog mig i kragen och kom mig för att ta första steget ut genom dörren. Det var sååå vackert!

På mitt minneskort fanns också lite bilder från en mysig morgon mellan jul och nyår. Det var en dag då lille Scott kom hit för att vara här hos oss i Gyllebo. Istället för att vara alldeles ensam på dagis, så fick han vara hos oss istället. Och nog fick han och Andréa en riktigt mysig morgon tillsammans.

Det är nog många som lider av både slocknade gnistor och tappade sugar just nu. För visst är vi alla gruvligt trötta på covid19, corona, karantäner och allt vad pandemier heter. Så här ”mysig” nyårsafton fick min dotter och hennes kompis det, ensamma i sin lya i Malmö när covidtestet visade positivt. Snopet, men inget att göra.

Ja, lite extra trött och sliten känner jag mig allt just nu. Fast sådär är livet, och det är bara till att ligga lågt och gilla läget.

Dagens citat:

Man kanske inte alltid kan vara glad men man kan alltid ha en positiv inställning.

Ha det gott och ha en fin trettondag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Gamla bilder från i fjor.”

  1. Ni hade ju dessutom ett tufft svalt på året med flera förluster. Tur Andrea kom hem så det blev något positivt!
    Ha en bra dag, gör bara det du vill🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen