Fel nyans av brunt.

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hejsan

Fastlagsbullar, eller semlor som många också kallar den här bakelsen för, det är egentligen inte min favorit till kaffet. Ändå slinker det ner ganska många i min mage vid den här tiden på året.

Men då tänker jag på ”köbekagorna”. Konditoriernas bamsesemlor. Om man bakar dem själv, så blir det en helt annan sak. Bullar gjorda på riktigt smör. Då fullkomligt älskar jag dem.

I går när jag fick en liten stund över, då passade jag på. Här skulle överraskas med hembakta fastlagsbullar.

Den där stund jag hade över, den visade sig vara lite grann för kort. Andra saker kom emellan och bullarna som jag plockade ut ur ugnen hade antagit en aningens felaktig nyans.

Så där blir det ofta för mig av någon anledning. Fast egentligen gjorde det ingenting alls, för florsockret kom verkligen till sin rätt där uppe på bullarnas hattar.

Ja, ta mig tusan om de inte blev de godaste semlor jag någonsin gjort.

Kvällens citat:

Så länge du gör så gott du kan med de förutsättningar du har, kan du alltid vara stolt över dig själv, oavsett hur det går.

Tips: Ska man hålla på att frossa i sötsaker då gäller det att man gör av med lite kalorier också. Jag sprang nästan en mil i morse i en härlig soluppgång. Fast det krävs bra kläder. Just nu har Stadium 25% rabatt på alla jackor HÄR. En lång, skön jacka som går ner om rumpan önskar jag mig, som den HÄR.

Jag önskar er alla en underbar fredag. Kanske njuter ni också av något gott till kaffet i kväll.

Kram på er.

Annika

Dela gärna
  • 41
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *