Ett paradis för en liten pojke.

Hej hej

För mig känns en tidig morgon vid bryggan som rena paradiset.

Även om det är så gott som helmulet och grått, så blir det nästan alltid något alldeles extra precis när solen väl stiger upp.

Ett paradis för en liten pojke som Scott, det måste nog ändå vara ett besök på Gunnarshög.

I förra veckan då Scott och jag skulle hitta på något tillsammans, så hade han som sitt första önskemål att få åka till Hammenhögs stora gård Gunnarshög, där det finns massor av små traktor och maskiner för barn. Även om det bara var knappt en vecka sedan vi var här sist, så ville han hit igen.

Förutom en massa roliga maskiner så kan man ju fika på Gunnarshög. Vad sägs om pannkaksmuffins och sylt till exemepel? Supergott, det kan jag lova.

När Scott var fullt sysselsatt med att köra runt i en liten truck, så kom hunden Bosse och hälsade på oss vid fikabordet. Det är för övrigt Bosses underbara matte, Elna, som fixar och gör allt gott som man kan fika på i det lilla caféet.

Här på Österlen finns sannerligen många små paradis för både vuxna och små barn… och paradis för svansbarn också såklart.

Dagens citat:

Oavsett hur talangfull, rik eller intelligent du är… hur du behandlar djur är allt jag behöver veta om dig.

Ha en fin dag.

Kram från mig, Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Ett paradis för en liten pojke.”

  1. Underbara foton, måste bara kika in i din blogg varje dag haha. Men är det inte större laster än så må det va hänt. Underbara små barn som kör runt och jag förstår lille Scott hur kul som helst, jag som bor så nära får nog skämmas lite har aldrig varit där men känner familjen. Ska ta mig dit men väntar på lättnad i folkmängden. Du har rätt vi har så mycket att göra på Österlen det är ett paradis på jorden utan att skryta. Vi välkomnar turister det behövs och härligt kunna visa upp vårt andningshål.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen