En vanlig dag med guldkant.

Kära Blogg
Äntligen var det nästan tomt på badplatsen när jag och hundarna passerade. Vi stannade till och njöt en stund på den härliga bänken ute på bryggan.
Jag förstår inte vad som händer. Håller alla snokar på att begå kollektivt självmord? Den här dagen såg jag 4 st. döda snokar. Alla överkörda. Dagen före träffade jag på en liten levande snok som ”segade” sig över vägen. Jag fick liksom skuffa den in i kanten med foten, för att ingen skulle köra över även den.
 
Så var det dags för bokslut. Alltid spännande vad revisorn kommer fram till.
 
Så kom då äntligen den där guldkanten…. Min älskade Amanda och hennes Jimpa dök upp och åt kvällsmat med oss. Det förgyllde hela min dag. Stackars Jimmy tyckte nog inte att kvällen var så gyllene. Han fick in en geting under tröjan och blev stucken på två ställen. Getingarna är allt lite lömska vid denna tiden. I fjor fick jag en i byxorna … och det var inte heller speciellt kul kan jag meddela.
 
Dagens kloka ord:
 
Din kropp kan inte läka utan lek,
ditt sinne kan inte läka utan skratt,
din själ kan inte läka utan glädje.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen