En dag med så mycket vackert.

Kära Blogg
Hösten är på gång. Den knackar på dörren. Men jag öppnar bara lite på glänt. Vill inte riktigt släppa in den nya ”gästen”. Sommarn är ju fortfarande här.
I min rabatt tittar höstblommorna fram och jag slog mig ner i gräset för att studera lite småkryp den här underbara eftermiddagen.
 
 

När jag satt där och njöt i det sensommartorra gräset, föll mina ögon på ett spindelnät. En av våra vackraste spindlar var just i färd att packetera sin mat. En underbart vacker korsspindel. Länge satt jag där och såg spindeln arbeta. Alldeles bedårande med sitt kors på ryggen.

 
På kvällen vandrade jag och hundarna längs havet. Det var en sagolik kväll vid Knäbäckshusen. En rosa lyster över världen. En svag, ljummen vind rufsade oss i håret där vi sakta strosade på den vita stranden.
Livet var allt bra gott.
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Lär dig uppskatta vad du har
innan tiden tvingar dig att uppskatta vad du hade.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen