En soft morgon och lite film- och boktips.

Hejsan.

Jag hade bestämt mig för att ta lite sovmorgon och unna mig en lugn morgon hemma i stugvärmen,  innan ett lite jobbigt tandläkarbesök väntade.

Fast när jag kom upp ur sänghalmen och kikade ut på den vackra himmel, så kunde jag inte annat än skynda mig ner till sjön ändå. Som alltid!

Himlen var så vacker och såg både vänlig och mjuk ut på samma gång. Det var en bra förberedelse innan det var dags för en timme i tandläkarstolen för mig.

Hemma efter behandlingen unnade jag mig en stunds vila i TV-soffan. Jag och Andréa passade på att se en fantastisk film om en man och bläckfisk. Jag kan varmt rekommendera den här underbara filmen som nu går på Netflix, Bläckfisken och Jag, heter den. Den var så gripande och en så otroligt vacker film.

Jag har även lyssnat klart på en ljudbok från andra världskriget som jag kan rekommendera. Den heter Tvillingarna i Auschwitz av Eva Mozes Kor. Det är en sann berättelse om det fruktansvärda som Dr Mengeles utsatte tvillingpar för i förintelselägret. Historier som aldrig någonsin får glömmas bort!

Dagens citat:

När det är för mycket omkring en behöver man ibland stänga av allt, tända ett ljus och inse att det faktiskt är man själv som sitter vid rodret.

Vissa dagar behöver man bara sjunka ner i soffan med en film eller en bok.

Ha det fint och kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen