En snabbis i Malmö.

Kära Blogg
Morgonen bjöd på ett iskallt regn. Över kohagen flaxade och kraxade en stor flock kråkor, och emellanåt satte de sig i trädens kronor för att vila.
 
 
Vår granne Mårten och Sarin kommer att flytta till Vik så småningom. Deras dotter Aom, som är lite handikappad, får på så vis lite lättare att ta sig till skolan och andra aktiviteter. Så, om någon är sugen på att bli vår nya granne så är det läge till våren.
 
Bauhaus, ett ställe jag får allergiutslag bara av att höra namnet. Ja, det är nog så att har man som jag gjort, jobbat på Hans Anders och XL i 25 år, så sätter det sig liksom i blodet. Fortfarande känns det som om jag vore otrogen så fort jag kliver över tröskeln till någon annan byggshop. Jag måste ju erkänna, till Bauhaus fördel, att maken till lager och utbud får man då leta efter … men inget går upp mot personalen på XL!
Den här dagen var vi bara ute på spaning och för att inspireras och för att ”kolla en sak”….
 
Så har nyheten om Andréas bedrift så smått börjat sjunka in. Det är helt sjukt galet!! Något som är ännu mer galet och cracy, är att det endast är två fjuttiga elever från Skandinaven som lyckas med att komma in på den där utbildningspraktiken i America. Det är Andréa, som ni vet, men det har visat sig att det även är en av hennes bästa studiekamrater, Matilda från Skåneland. Om jag förstod engelskan rätt så hade de 1,25% chans att komma in … Ja, man börjar ju nästan tro på Gud, när båda töserna blir antagna som de enda eleverna från Skandinavien i år.
Ett stort grattis igen töser.
 
(foto lånat från Andréas fb sida, Andréa och Matilda i USA för några år sedan)
 
 
 
När mamma Ingrid fick sitt cancerbesked sa hon flera gånger att hon skulle vara kvar i livet för att få uppleva när Andréa blev färdig veterinär. Åhhh vad hon skulle varit glad nu! Jag vet att hon hade bombaderat facebook med härligt glada kommentarer.
Igår kom det upp ett minne på min tidslinje – jag väljer att tolka det som en hälsning från himlen …
Till dig Andréa från din älskade mormor, din största supporter!
 
 
Dagens ord är till mina döttrar … fast jag tycker mig märka att jag lärt er att leva livet redan!
Man har ett liv, och det är här och nu.
 
Sluta att oroa er för rynkor, åderbråck och andra jävligheter. Livet ska inte vara en resa mot graven med målet att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp, utan snarare en sladdning in från sidan med choklad i ena handen och ett glas vin i andra, och med en kropp som blivit … ordentligt använd för att inte säga … fullständigt utsliten samtidigt som man skriker: WOHOO … vilken jäkla åktur!
LEV LIVET.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen