En kräkig dag.

Kära Blogg
En härlig dag som började med den vackraste frost man kan tänka sig, skulle visa sig förbytas till en lite mer kass dag … ja rena skitdagen om jag ska skriva i klartext.
Jag och hundarna började som alltid. En skön morgontur. Allt verkade vara frid och fröjd, och vi njöt.
 
Helt enligt planerna var det tid för en vanlig hälsokontroll av hunden Johnny den här dagen. Något jag hade inbokat sedan flera veckor tillbaka. Som en säkerhetsåtgärd blev det ingen frukost för honom eftersom det eventuellt skulle behövas lite lugnande, för att kunna undersöka honom ordentligt utan att han konstrade.
I köket busade småhundarna och allt var lugnt och fridfullt.
 
På väg till Per, min underbare veterinär, märkte jag att Johnny började må dåligt. Han var sig inte alls lik. Han hoppade inte. Han konstrade inte det minsta. Han såg inte ens glad ut. Och mitt i undersökningen kräktes han upp en blodblandad slemhög på golvet. Prover togs, magen röntgades och vi fick åka hem. Dock förvärrades allt under eftermiddagen och på kvällen när han typ ”kissade blod med gumpen”, fick det vara nog. Vi gav oss iväg i snöovädret till djursjukhuset i Malmö.
 
I skrivande stund vet jag inget om min älskade hunds tillstånd.
Älskade Stefan har däremot fått svar på sin biopsi … njurarnas status är sämre än när det var som sämst förra gången. Tuffa mediciner väntar …. Han är i goda händer just nu och det känns tryggt.
 
Det är lite mycket nu …
 
Men jag är tacksam för mina nära och kära…
Tack Andréa, tack för ditt engagemang, ditt stöd och dina råd trots vårt stora avstånd och din höga arbetsbelastning. Jag hittade stetoskopet och höll koll på Johnnys puls, allt enligt dina direktiv. Tack ♥
 
Tack Amanda, tack för att du utan minsta tvekan la allt annat till sidan och troget följde med mig, halvblinda kvinna, till Malmö igårkväll. Tack för att du gav Johnny den avkopplande massagen han så väl behövde där och då.
Tack ♥
 
Tack veterinär Per, tack för ditt uppriktiga engagemang och att du ringde mig genast i morse utanför dina egentliga tider. Tack ♥
 
Nu håller vi tjejer här hemma tummarna för våra grabbar allt vad vi kan!!
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen