En jobbemåndag mitt i semestern

Kära Blogg
När finvädret tar en paus så passar vi på att jobba lite grann.
Stefan var med sin grävmaskin hos Mårten. Klas var också där och hjälpte till.  
Jag har lagt märke till en sak. Det händer något med vuxna män när de arbetar med grus. Det tänds liksom ett skimmer i deras ögon och leendet på deras läppar är det samma som då de var små gossar och satt i sandlådan och öste sand.
 
 
Själv satt jag på mitt kontor och vände papper nästan hela dagen. Löner är ju alltid kul, särskilt när jag själv också ska ha en slant.
 

 

Det sägs att Molly är lik en flygande hund.

Taskigt sagt! Molly är väl så mycket sötare?
Här håller jag den flygande hunden Mickey med de elaka ögonen.
Molly har snälla, söta ögon!! Så det så!
 
Det var meningen att vi skulle avsluta dagen på Franskans i Rörum. Men herrejösses vad människor som hade fått samma idé som vi. Det var bara att tänka om. Det fick bli pizza i Kivik. Emmy var lite bättre från sin sommarförkylning och hade dagen till ära fått smaklökarna tillbaka och klätt upp sig som Tomas Dileva med keps.
 
 
Dagens kloka ord:
Det är underbart att hitta någon som känner till alla dina brister, misstag och svagheter och tycker att du är helt fantastisk just för att du är den du är.”
 
Och med det sagt säger jag Hejdå Bloggen, från mig och Molly som just stulit ett godisben från den store kungen Johnny.
 
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top