En fantastiskt mysig kväll …. i Lövestad!

Kära Blogg.
Jag hade fått ett sms av min kära kusin. Vi skulle infinna oss på La Prima Classe i Lövestad den här lördagskvällen. Jag fnissade lite glatt för mig själv. Lövestad av alla ställe. För mig är det lite av ”mammas gata”. En liten by som var ”min by” en gång för länge sedan när jag var liten och växte upp. Dit körde vi alltid för att handla, där gick jag i lekis, och dit åkte jag i tonåren på dans i Lövstalund.
 
På dagen var Stefan på jakt, och jag passade på att träna lite enkla saker med lilla Lykke. Inkallning är det som först står på ”att-lära-listan”.
 
 

Efteråt tog batteriet slut, och lilla Lykke bara slocknade.
 
Så var det då dags för kvällens äventyr i Lövestad. Det blev en underbart mysig kväll med mina kära kusiner. God mat, spännande byggnad och bästa sällskapet. Det kan inte bli så mycket härligare och mysigare en lördagkväll så här i skönaste adventstiden.
Tack Camilla, tack Jonas, tack Annelie och såklart tack Christian.
Tack kära NI för Allting. ♥
 
Dagens vackra citat:
 
En liten flicka frågar sin bror:
-”Vad är kärlek?”
Han svarar:
-”Kärlek är när du snor choklad från min ryggsäck varje dag,
och jag fortfarande gömmer den på samma ställe”
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen