Hantverkarns julbord på Svea.

Kära Blogg
Det har nästan blivit sommar känns det som. Det där är lite överdrift, jag vet, men det har i alla fall blivit rysligt milt väder för årstiden. Varje gång jag går ut i skogen, lyckas jag ta på mig alldeles för tjockt med kläder. Den här morgonen var det friska, ljumna vindar som rufsade om oss rejält. 
 
 

På kvällen var det tid för årets julbord med grabbarna på jobbet.
Stefan hade lyckats räkna fel på två personer, så vi fick sitta som ”packade sillar” vid vårt bord. Kvällen inleddes med det största spritmissbruk man kan tänka sig. Servitrisen hällde nämligen en stor stark över hela ryggen på Madde och Mats. Maten var i vanlig ordning gudomlig. Vi åt för mycket och kvällen gick alldeles för fort.
Jag vill rikta ett stort tack för de härliga gåvor vi fick. Även tack till vår vän Mårten, som tidigare under dagen kom med en underbar gottekorg. Jag kan bara konstatera – vi har världens bästa personal och världens bästa sammarbetspartners.
Tack kära vänner ♥
 
 
De senaste dagarna har mitt liv rullat på lite fortare än vanligt. Såklart hinner jag ändå med min lilla, älskade valp. Lilla, fina Lykke.
 
Många har frågat mig om jag börjat packa ännu …. Nej, inte ännu. Men jag har hittat resväskan….
Alltså, varje gång jag ska resa någonstans så tänker jag att jag borde köpa en ny resväska. Jag har inte sett någon annan med en liknande resväska någonstans i världen. Så den är nog ganska unik. Bara lite dammig just nu ….
Asch, den håller nog ihop för en liten resa till. Och i Mexico har den aldrig varit förut,  min gamla trotjänare!
 
Dagens tänkvärda ord:
Tro inte på dem som säger att de älskar dig,
tro på dem som visar dig att de gör det.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen