En egen stund.

Hej hej

Min tid räcker inte riktigt till för allt som jag själv tycker om att göra just nu. Allt det som jag älskar … naturen, fotografering, trädgård, blommor…

Fritiden ska räcka till för så många. Det kallas visst för ”hamburgaråldern” som jag är i nu. En tid i livet med en gammal förälder som behöver allt mer av min tid, samtidigt som barnbarnen finns här och som jag också vill finnas till för. Självklart vill jag det!

Det blir såklart något som får mindre tid, men så får det vara just nu. Jag försöker vara mer noga med att sova, men någon gång då och då så smyger jag upp i gryningen för en alldeles egen stund på bryggan.

I förra veckan fick jag en underbar morgon vid sjön. En alldeles egen stund med bara mig själv.

Dagens citat:

Att trivas med sig själv i ensamhet är en förutsättning för att trivas med någon i tvåsamhet.

Ha en fin dag och var rädda om er i värmen.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”En egen stund.”

  1. Underbara foton och vilken fin fjärilsbuske du har. Inte alltid så lätt och räcka till för alla men jag tycker du gör mycket med din familj både de små och de stora och vänner. Men tiden den rusar på alldeles för snabbt, vi får hänga med och njuta av den.
    Fin torsdag till dig och alla andra. Kram/MH

    1. Tack! Min fjärilsbuske har förresten själv flyttat dit genom ett frö i vinden och så stor och kraftig blev den nog eftersom den själv fick bestämma. Kram på dig!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top