Mitt Juli 2022

Hejsan.

Det bara rasslade till så var hela Juli månad nu redan förbi. Jag har haft tre härliga veckors ledigt ifrån mitt jobb på lokalförening. Men en vecka av dem, så fick jag vackert sätta mig vid skrivbordet för att arbeta ikapp med vårt eget företags papper. Men hela två veckor har jag kunnat njuta av precis det som fallit mig in. Jag har såklart varit ute i naturen med mina hundar. Jag har umgåtts med mina två barnbarn. Ett par gånger har jag satt mig på tåget till Malmö för att ha möjlighet att träffa min yngsta dotter. Pappa Kurt fyllde 90 år, vilket vi firade hemma hos honom i Brösarp. Marknaden i Kivik var en besvikelse, men ändå var jag där två gånger.

Nu hälsar jag Augusti månad välkommen, en tid på året som brukar vara väldigt härlig tycker jag. Stefan och pågarna på Stefan Hantverkarn kommer att påbörja det som är tänkt att vara företagets sista projekt.

Dagens citat:

Säg aldrig ”det kommer aldrig hända mig”. Livet har ett lustigt sätt att bevisa att vi har fel.

Må gott, Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Mitt Juli 2022”

  1. Håller så med var blev juli månad av? Augusti är vacker det är min månad, den brukar va mer stabil vädermässig tycker jag det är då man kan måla och dona på huset, vi får väl se.
    Åh ja din semester gick fort, låter väl lite dystert att det är det sista bygget för er, men någongång ska man bryta upp och njuta av ledighet och livet.
    Ha en fin start på denna månad. Kram/MH

    1. Jag älskar också augusti, som du. Och hur det blir med ”sista bygget” det vet man ju aldrig riktigt… Maken min gillar att vara sysselsatt, så kanske han gör något litet själv…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen