En blandning av vår och vinter.

Hej hej

Morgnarna har varit en blandning mellan kallt och varmt. Lite vinter och lite vår.

Samtidigt som ett tunt pudertäcke av snö låg på marken, så stack skira och saftiga ramslöksblad upp ur fjorårets röda boklöv.

Jag hade hoppat i joggingskorna för att ta en springtur runt sjön för att rensa hjärnan och producera lite sköna endorfiner.

Ett tag framöver kommer jag förmodligen inte hinna med bloggen riktigt som vanligt. Man brukar säga att man är ”mellan två jobb” när man är arbetslös. För mig är det just nu precis tvärtom, jag har hamnat mitt i två jobb. Det är såklart jättekul, men det kräver sin tid, och då får bloggen lite grann stryka på foten.

Men dagarna blir längre och ljusare, så det ska nog gå bra. En runda ut i naturen ger vila och återhämtning och det är nyttigt.

Dagens citat:

Om ekorrhjulet ska sluta snurra, så måste ekorren sluta springa!

Man behöver inte springa i ett ekorrhjul. Ett varv runt Gyllebosjön är nyttigt för både kropp och knopp.

Ha det fin, kram Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”En blandning av vår och vinter.”

  1. Som vanligt skriver du en underbar text med härliga bilder. Man känner riktigt hur axlarna går ner lite. Glad Påsk!

  2. Som alltid underbara foton. Åh jobba inte för mycket vila emellan och njut av livet som är här och nu. Du skriver så innehållsrikt glad jag fann din blogg även om det var just nu precis.
    Ha en Glad Påsk. Kram/MH

    1. Jag önskar dig också en jättefin påsk. Jag är ledig några dagar och ska njuta av det. Sedan så är det bara under en begränsad tid som det ska bli så här mycket jobb. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen