En blå lördag.

Hejsan.

Vilken fantastisk lördag vi hade. Det var som någon målat naturen i klara färger från en blågrön färgpalett.

När man vet vilket gråväder det brukar bli på Österlen när vintern kommer, ja då gäller det att suga i sig av alla färgerna när det blir dagar som denna.

Det var jag och lille Scott som njöt av den härliga lördagseftermiddagen vid sjön.

Efter all sjöluft var den lille killen både pigg och glad. Så hemma hos mig blev det sedan bus med småhundarna och lek med tändstickor. För det kvittar hur mycket leksaker man ställer fram, det är de förbjudna sakerna som är roligast.

När det ju faktiskt var lördag så skulle det såklart vankas lördagsgodis. Mamma Amanda var också med, så det fick bli godkänt godis i form av ett fruktfat. Smarrigt det med!

Kära Moder Jord, jag tackar för en underbar lördag i den vackraste blåa färgskalan man kan tänka sig.

Dagens citat:

Jag har varken någon plan eller önskemål kring hur mina barn skapar sina liv. Däremot vill jag själv leva på ett sätt jag önskar att mina barn tog efter.

Jag önskar att mina barn och barnbarn finner sina egna vägar. Att de hittar det som känns rätt för just dem och kanske skapa nya intressen hos oss som finns runt omkring. Men jag blir glad om jag kan förmedla lite av glädjen och sinnesron man får av att vara ute i naturen.

Ha det bra och kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”En blå lördag.”

  1. Fint! Jag är i dina döttrars ålder och din blogg är en sån trygg och mysig sida även för mig. Efter att ha sökt jobb utan framgång i ett halvår snart känns framtiden mörk och hopplös men blir alltid på lite bättre humör efter dina fina inlägg 🙂
    Trevlig helg! ☀️

    1. Tusen tack för din fina kommentar, den gjorde mig verkligen både stolt och glad. Jag hoppas så att du inom kort hittar ett jobb som du kan trivas med. Att känna trygghet och ha framtidstro är så väldigt viktig för alla människor. Jag skickar dig en stor varm kram. Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen