Den grå vardagen …. kan vara sååå vacker.

Kära Blogg
Det är något sagolikt vackert när dagen är alldeles grå. Dimman ligger som bomull över sjön. Som på en särskilt bestämd tidpunkt, bestämmer gässen sig. Alla på en och samma gång. De lyfter och sträcker ut vingarna, plaskar iväg över vattenytan och lyfter sedan mot skyn. Underbart vackert. Jag älskar det.
 
Dagen var grå och våt. Jag och mina fyrbenta vänner traskade ensamma genom skogen. Inte en endaste själ såg vi till. Allting var precis alldeles lugnt och stilla. Emellanåt tränade jag hundarna på lite alla möjliga färdigheter, sådant som jag tycker hundar bör kunna.
 
Somliga dagar hittar jag olika tecken på kärlek i naturen. Någon som ristat in sina känslor i barken på ett träd. Eller så är det tecken som naturen själv skapat. En hjärtformad stubbe med mossa kanske.
 
På eftermiddagen tittade solen fram. Då blev allting så härligt vackert. Små spår av sommaren finns ännu kvar.
 
På eftermiddagen när Stefan kom hem från jobbet satte han igång med sitt nya projekt. Nu vet nog varken han eller jag riktigt vad det ska bli av det hela …. men det får väl bestämmas efter hand. Eller så får man helt enkelt se vad det blir.
På kontoret avslutade sekreteraren Annika sitt arbete och avlöstes av städerskan Annika. När kvällen kom, doftade hela kontoret gott av Ajax, och allt var i ordning och reda,
 
När jag köpte min underbara hund Molly, fick jag en fin vän från Bjärnum på köpet. Idag kom det ett meddelande från henne. Ett meddelande jag gått och väntat lite på. Tänkt och hållt tummarna. Jag blev sååå glad och lättad att allt gått bra.
Två små underbara valpar hade sett dagens ljus där uppe i Bjärnum. Ett stort grattis kära Monica, och lycka till med de små.
 
(foto lånat från Monicas mms)
 
Dagens kloka ord:
 
Du har bara ett begränsat antal andetag.
Du har bara ett begränsat antal hjärtslag.
Fyll dina lungor med liv.
Låt ditt hjärta slå för något som är värt att slå för.
Lev nu, för allt vad du är värd.
 
Kram från oss och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen