Gör som havet – våga!

Kära Blogg
Det var en morgon som aldrig tycktes kunna ljusna riktigt. Det regnade och var grått och mulet. Jag bestämde mig för att köra till den ljusaste platsen jag kände till häromkring. Ner till havet vid Knäbäckshusen.
 
Alldeles fantastisk början på dagen. Både jag och hundarna njöt. Om det på sommaren brukar vara överbefolkat av människor på just den här stranden, var det denna dag precis tvärtom. Inte en endaste kotte såg vi till.
En härlig vandring bort till Krivareboden och Stenshuvud blev det för oss.
Johnny envisades med att hela tiden stjäla äcklig tång och försöka svälja. Lilla Molly var inte sen att lära sig hans hyss.
 
 
Tanken var att ta vägen genom hagen med sina vackra enebärsbuskar, men efter att ha läst på skylten valde vi att vandra på stranden istället.
 
 

 Jag envisas med att ta bilder på mina älskade hundar varevigaste dag. Naturligtvis tycker jag att de är de finaste hundar man kan tänkas föreviga på fotografier. Men det är också en väldigt bra övning, särskilt för lilla Molly. Hon får träna på att sitta fint och stanna kvar. Kolla här så duktig min lilla trollunge är. Och såklart är Johnny också väldigt duktig, även om han blir så himla uttråkad av att ständigt vara modell.

 
Molly är van att vandra vid en sjö, men när man säger att ”sjön suger” då måste man väl ändå mena havet …. för så här trött brukar hon aldrig bli av Gyllebosjön!
 
Jag har haft väldigt celebert besök här i Gyllebo den här tisdagen.
Kurtan och Jeppe.
Något kaffe ville de inte ha, men Jeppe hade totalt glömt bort att äta frukost, så en smörgås med skinka och gurka och ett stort glas mjölk, det tackade Jesper glatt ja till.
 
Dagens kloka ord:
Du bör vara ute i naturen 20 minuter om dagen …
Såvida du inte är upptagen, då bör du vara ute minst en timme.
 
Med en bild från min springrunda säger jag Hejdå Bloggen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top