Den första frostnatten.

Kära Blogg
Gyllebo visade sig från sin allra vackraste sida. Den här morgonen var den första frosten här och i skogen var det så ljuvligt. På Gyltavägen såg jag de två rådjuren som brukar hålla till där. De är nästan inte ett dugg rädda, och hundarna reagerade som om de kände varandra. Ungefär som bekanta grannar stod de och blängde på varandra.
 
Jag har varit på en föreläsning. ”När livet inte blir som man tänkt sig” hette den, med Fredrik Ekdala. En kille vars röst jag kände igen från lokalradion. En kille i min ålder med sjukdomen Parkinson. En lättlyssnad och lite smårolig kille som ofta fick mig att småle samtidigt som han berörde. Jag tror att hans stora råd och livsinsikt över saker man inte kan förändra, enkelt kan sammanfattas med …”gilla läget” … Mitt favorituttryck.
 
Det har varit Amanda-dagen. Ett av de allra vackraste namnen i världen. I alla fall i min värld.
Grattis älskade Amanda ♥
 
Dagens kloka ord:
Att komma ut i naturen är ibland som att träffa en kär gammal vän.
En sån som påverkar väldigt mycket och kräver väldigt lite.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen