Borta på ett ögonblick.

Hej hej

Att underbart är kort det vet ju alla!

Men att det där sagolikt vackra ögonblicket som utspelar sig strax före soluppgången är så förtvivlat kort, det blir jag lika förvånad över varje gång jag får uppleva det.

För ett par dagar sedan satt jag på bryggan och såg skådespelet framför mig på himlen. Att sänka blicken ner i telefonen eller att hälla upp en ny kopp te, det var inte att tänka på. För varje sekund förändrades utseendet och jag ville inte missa en enda millisekund.

Plötsligt plaskade det till vid bryggan, och de tre badkankorna kom störtdykande ner i allt det rosa, precis där himlen speglade sig i vattenytan.

Att det skulle vara just soluppgångar som Magnus Uggla sjunger om i sin låt ”fyra sekunder”, det tror jag förstås inte. Men det ”vetteisjutton” om de inte också går så där snopet fort med soluppgångar.

Underbart är verkligen kort. Och när skådespelet var över så lyfte sjöns alla gäss och drog vidare ut över fälten, ungefär som publiken på en biograf när texten ”the end” visas på duken.

Väl hemma igen så var det dags för lite frukost i min hungriga mage.

Riktig lyxfrukost blev det med en tallrik turkisk yoghurt, de sista hösthallonen och hemmagjord granola.

Dagens citat:

Det finns ingenting du borde uppnått. Ingenting. Du är där du är och det räcker.

Jag är så tacksam för alla de underbara ögonblick jag får vara med om, även om de är nog så korta.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

1 reaktion på ”Borta på ett ögonblick.”

  1. Go go into Google Images and type Sunrise Hut , or Sunrise Hut Ruahines and see what it displays . This is an area i have hiked A LOT…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen