Bok- och badväder.

Hejsan.

Att producera vackra blogginlägg dag efter dag i det här gråvädret, det är inte helt enkelt. Med foto som är allt annat än färgglada blir det inga färgklickar direkt. Och ett återhållsamt coronaliv ställer lite nya krav på en ”bloggerska”.

Men jag vet ju att rätt vad det är så förändras allting och plötsligt ser det helt annorlunda ut i vår natur. Faktiskt tycker jag att det här gråa vädret är både vackert och vilsamt.

Jag har fortsatt att njuta av mina kalla bad i sjön. Jag är tacksam för alla dagar då vindarna hållit sig lugna och inte stormat för mycket.

Grådagar som dess då är det ju perfekt med en god bok att koppla av med. Jag tänkte tipsa om två böcker som jag läst den senaste tiden. Först ut är en bok som heter  Överlevarna. En gripande bok om tre kvinnor som lyckas dölja sina graviditeter i koncentrationsläger. De föder sina barn och alla överlever. Gripande och väl värd att läsa tycker jag.

Så har jag läst den underbara boken av Björn Natthiko Lindeblad. Alltså härliga Björn lämnar ingen oberörd med all sin klokskap. Den här boken har jag faktiskt lyssnat på som ljudbok. Då det är Björn som själv läser upp den så kan jag varmt rekommendera att lyssna på den.

Att lyssna på böcker är så mysigt tycker jag. Just nu har jag sett att en del ”ljudboksappar” har ”provapå- erbjudande”, gratis i en månad. Bra läge att prova på det nu alltså.

Dagens citat:

Egentligen var jag för trött för att kliva upp. Men jag var för snygg för att ligga kvar.

Haha, ja de där orden var ju inte direkt mina egna. Jag kliver nog mest upp för att jag är så klarvaken och pigg. Men om någon nu inte skulle orka stiga upp ur sängen alla dagar, så är en ljudbok ett härligt tidsfördriv och mörk, grå dag.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen