Blåsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår.

Kära Blogg
Jag har de senaste dagarna lagt märke till hur allting i naturen börjat sjuda och växtkraften har sakta börjat sätta fart.
Överallt såg jag den här morgonen svällande knoppar på vissa buskar, träd och blommor.
Den här dagen fick jag syn på dem. Mina älskade blåsippor. Ett par stycken, ljuvligt blå små sippor tittade upp. De var knappt utslagna, men jag vet att det brukar komma ganska många blommor där i min blåsippsbacke.  
Även vildkaprifolen hade börjat få små blad som slagit ut och allting inger hopp och tacksamhet.
 
Dagen var som dagar är mest. Mitt arbete på kontoret, detsamma alla dagar ungefär.
På kvällen gjorde jag en kladdkaka till vårt kvällskaffe. Det skulle blivit en vit chokladkladdkaka, men eftersom den vita chokladen tog slut, fick jag dryga ut den lite med ljusbrun. Resultatet blev en beige kaka, nästan som ljus gräddkola, sagolikt gott blev det ändå.
Jag pysslade lite med Molly och lite med Johnny. Den enda skillnaden var att Johnny inte fick sitta i soffan.
 
Dagens kloka ord:
Var noga med vad du tänker, tankar formar dina ord.
Var noga med vad du säger, orden blir dina handlingar.
Var uppmärksam på vad du gör, det du gör formar dina vanor.
Var uppmärksam på dina vanor, de formar din personlighet.
Var uppmärksam på din personlighet, den formar ditt öde.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top