Bin, humlor och ett oväntat möte.

Hej hej

Oj oj vad tiden rusar och jag hinner inte riktigt med… Men en morgon i förra veckan masade jag mig ur sängen riktigt tidigt och gick ner för att ta ett dopp i soluppgången.

När jag kom farande på min gamla cykel så blängde kvigorna yrvaket på mig ifrån hagen. Inte hade de väntat sig att bli väckta av en sömndrucken käring vid den tiden på dygnet.

Förutom ankornas sällskap, så är jag för det allra mesta ensam vid mina tidiga sommarbad. Men just den här morgonen kom en ung kvinna också fram till bryggan samtidigt som jag. Och nej, det var inte min fina vän Tina som jag först trodde…

Vi hälsade tyst på varandra och hoppade båda i vattnet. Efter att ha simmat runt ett tag, så satte vi oss på bryggan och såg solen stiga upp. I en hel timme pratade vi sedan oavbrutet med varandra, om precis allt mellan himmel och jord. Som om vi känt varandra hela livet.

Den unga kvinnan hade tältat ensam i skogen. Modigt. När jag till sist var tvungen att bryta upp för att åka och jobba, så kom vi på att vi pratat en hel timme utan att ens veta varandras namn. Tack för pratstunden Jennifer, den förgyllde min morgon♥

På kvällen när jag kom hem efter jobbet så var jag så in i bubblan trött. Det enda jag orkade göra var att smyga ut och fotografera småkryp. En sysselsättning som jag finner både avkopplande och lite vilsam.

Bin och humlor surrar fortfarande omkring runt de sista blommande blåklinten och verkar tacksam för de fröer som vi strödde ut tidigt i våras.

Dagens citat

Man kan inte hata bort hat, men man kan älska fram kärlek.

Ha en riktigt fin dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Bin, humlor och ett oväntat möte.”

  1. Underbara foton och så fina insekter, vi har ett fält som ligger orört just för naturens djur där är alla möjliga insekter och så många fjärilar. Beundrar hur du kan fånga de där små insekterna.
    härligt med dina bad och att träffa nån och sitta och prata med finns många snälla och vänliga människor i vår värld.
    Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen