Även en liten valp måste få göra sina egna små misstag för att lära.

Kära Blogg.
Idag har det varit sommar. Sommar på riktigt. Underbara svenska sommar. Jag har mest varit i min smärtbubbla idag, eftersom jag envist vägrar stoppa i mig tabletter hela tiden. Katten Felix har hållit ställningen på kontoret och sett till så kontorstolen var varm, så har jag kunnat vila mig mellan varven.
Det är tur att jag har en snäll man. Ikväll lagade Stefan middag åt oss så jag kunde sträcka ut ryggen på soffan i solen. Sedan blev det några sköna dopp för oss båda.
 
Johnny som är en apporterande vattenhund och egentligen borde älska vatten och att bada, kan på sin höjd doppa tassarna lite försiktigt. Han är nöjd med att få ligga i skuggan med en skål friskt, kallt vatten. Jag tycker allt att han är en skam för sin ras. Men sån är han, vår goe påg.
Så var det då Molly. Vår lilla bäbis, utan erfarenhet av vatten och simbassänger. Hon tittade nyfiket på när vi badade och njöt, och till sist tog en ett språng ut i vattnet. Stefan var beredd, men Molly blev nog allt lite förvånad.  Hon blev kvickt upphåvad av Stefans trygga händer. Ja, vi vet nu att hon kan simma. Den lilla vattenråttan fick duscha av sig kloret och sitta en stund i mattes knä invirad i en gosig frottéhandduk. Sen var det full fart på henne igen.
 
Dagens kloka ord.
 
”Äkta glädje återfinns inte i det som kommer och går, utan i det som är.”
 
Jag önskar alla en härlig fredagkväll och säger Hejdå Bloggen.
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top