Kärt besök idag.

Kära Blogg.
Eftersom vi ska till våra kära vänner på fest i helgen bestämde jag mig för att det minsann fick vara dags för en ny klänning. Jag har inte varit på Eckerlunds på två år, så idag skulle jag minsann förära dem med mitt besök. Tror ni då inte att affären hade stängt!! De hade stängt för att förbereda inför sin rean i morgon. Det var väl sjuttsingen också. Men, så sparade jag ju in en slant, och jag är övertygad om att det blir precis lika trevligt i en av mina gamla trotjänare som hänger där i garderoben.
Idag kom min fina goa Amanda och lilla Snowie och hälsade på. Jag blir så himla glad när de tittar ut till oss här i Gyllebo. Ja, jag tror att Johnny och Molly också uppskattar deras besök lika mycket som jag gör.
 
Jag försökte föreviga dem, men lilla Snowie blev nog väldigt trött på det….
 
 
Skam den som ger sig. Här är bilden på Amanda och alla fina hundar.
 
 
Dagens kloka ord:
 
”En sann vän är någon som kan höra dig även när du är tyst.”
 
Och från mig och Snowie kommer här ett ”Hejdå Bloggen”
 
Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top