Att leva så man nästan brinner upp.

 

”Att leva så man nästan brinner upp”, ja så sjunger Lisa Nilsson i en tolkning i årets säsong av ”Så mycket bättre”.

 

Hejsan.

Ibland känns det verkligen som om den moderna människan lever som vilt flammande facklor. Allt ska hinnas med. Livet räknas i  kvantitet istället för kvalitet.

För mig är livet som mest behagligt när det varvas. När det blir lite fest och lite återhämtning. Jag mår bra av ha det stilla och lugnt. Sådär lite långtråkiga dagar emellanåt det tar jag tacksamt emot.

Att stanna upp för lite avstämning och för att ta ut en ny kurs, det behöver vi lite då och då.

I perioder av våra liv lever vi lite mer intensivt. Vissa kapitel under mitt liv har känts som om jag bränt mitt ljus lite i båda ändar. Ett tag går det bra att elda på, men förr eller senare så måste lågan stilla sig och vila, helst utan att blåsas ut.

Nu är vi snart inne i vår mörkaste period av året. Jag njuter till fullo av den här tiden som är. Tiden för stilla återhämtning. Tiden då jag med stor glädje tänder små ljus med en fridsamt lysande lågor.

Dagens citat:

Du kommer alltid vara för mycket, eller för lite, i somligas ögon. Så var bara dig själv, och gör det som får dig att må bra.

Ha en fin söndag och elda inte på för fullt hela tiden.

Kram Annika

Dela gärna

7 reaktioner på ”Att leva så man nästan brinner upp.”

        1. I understood you were kidding. Between Sweden and Norway there has always been a lot of small talk and jokes among themselves, it’s just fun !!! Of course, Norway is not quite as good as Sweden!

  1. Ja tänk att det ska hinnas med så mycket. Man ska alltid vara tillgänglig och på språng. Det går ju inte i längden så jag håller med dig, lite blandat är väl bra. Fina stillsamma bilder du bjuder på. Kraaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen