Årets sista vitsippa.

Kära Blogg
Jag trodde nästan inte mina ögon när jag bland alla nerfallna löv hittade årets sista vitsippa. Lite tilltuffsad av sin kamp att tränga upp mot ljuset, men ack så vacker.
 
Ju äldre pappa Kurt blir, ju viktigare blir det för honom att fira födelsedagar, namnsdagar och farsdagar. I alla fall hans egna. Den här dagen hette ”Kurt”, och eftersom vi missat söndagens farsdag så passade jag och min syster på att ta honom med på restaurang. Vi valde att åka till ”vineriet” i Simrishamn, där vi åt en utsökt måltid. Efteråt åkte vi hem till Gyllebo där jag bjöd på kaffe och en liten bakelse.
(Den 21 april är det Annika-dagen, den längtar jag efter och hoppas att de har god mat på vineriet)
 
 
Jag har fått lite olika porslinsblommor efter min mamma Ingrid, när hon dog. Hon var en samlar av hoyaväxter. En del av dem är lite knepiga att hålla vid liv. Jag har som tur är förökat en del av dem. Den här dagen passade jag på att plantera om och kasta bort de som gett upp livhanken.
 
Dagens kloka ord:
Gör ditt bästa och låt livet sköta resten.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top