Årets första riktiga vårdag.

Hejsan.
Det blev en alldeles fantastisk lördag. Solen strålade och det var helt vindstilla.
Jag kunde inte motstå lusten att köpa de första och mest uppskattade blommorna för året.
Penseer.
 
Som alltid smög jag och hundarna upp tidigt i ottan. Att komma ut i skogen när alla andra sover, det är så obeskrivligt skönt.
Att sedan komma in och rota fram någon god frukost från skafferiet. Sätta på kaffe och bara njuta av att göra – ingenting! Det är livskvalitet.
 
Jag och Stefan körde en sväng till Åbergs trädgård i Ystad. Där hade de öppet för första dagen på året. Vi frossade i penseer och vårlökar och tog sedan en fika i deras lilla café.
 
 
Att komma hem från plantskolan med nya blommor, det måste vara något av de roligaste som finns. Att få plocka fram jord, krukor och lecakulor och smycka trädgården igen. Såklart hamnade några blommor inne i stugan också.
 
Hela dagen hängde vi allihopa ute i trädgården. Hundarna busade runt. Vi småpratade med grannar som kommit ut till sina sommarhus. Vi fixade och donade och mådde så bra av den härliga solen.
 
När kvällen kom tände jag det uteljus som min väninna Tina gjort. Genom glaspartierna såg vi det sedan hela kvällen där vi bänkat oss i soffan för årets Mellofinal.
 
Dagens visdomsord:
Tänk efter och bli eftertänksam
eller tänk om och bli omtänksam.
 
Njut av söndagslugnet och ha det gott.
Kram Annika
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen