Aprilväder och hundträning

Hej alla fina läsare.
Kryss i taket – så många grattisar och besök jag fick i går.
Här och på facebook och Instagram
Många, tusen tack till er alla.
 
Tävlingen fortsätter några dagar till, så jag fortsätter med mina inlägg i positiv anda såklart.
Mot storvinsten som är en kamera.
 
 
Nu krävs det väldigt mycket, för att egentligen kunna skriva något gott om vädret vi haft.
Det har varit kallt, regnigt, snöigt – ja rena aprilvädret. Fast jag är nog en person som inte reflekterar så mycket över det där med vädret egentligen. Jag gillar läget och drar bara ett par extra långkalsonger på mig.
 
Vårtecknen är här ändå, vädret till trots. På jordarna kör lantbrukarna med sina maskiner och lockar alla havsfåglar in mot land. Blommorna trotsar också vädrets makter och sticker upp som glada vårtecken överallt.
 
 
En kväll i veckan var jag på hundkurs med Molly hos bästa Jenny på Maltestorp. Vi tränar lite på Nosework och lilla Molly älskar det. Faktiskt är hon riktigt duktig. Hon kan såklart redan, för hon är född med luktsinne, precis som alla hundar är. Det är bara jag som ska lära mig och henne hur vi ska kommunicera.
Det här kan alla hundar göra, och jag tror att alla blir lyckliga av det. Ni med hundar – prova.
 
 
Igår hade jag namnsdag. Dagen hette Annika, och såklart kom min gudmor ihåg mig först av alla. Tack Gerd ♥
Men även min yngsta dotter kom ihåg mig och skickade ett foto som jag inte vet riktigt hur hon fått tag på …
En bild av mig som 17 årig tjej. Fotograf var min då stora kärlek, och jag minns det här som om det var igår…
Tack din lilla filur Emmy ♥
 
Fredagkvällen var regnig och ett riktigt ruskväder. Jag tyckte att jag och Stefan kunde unna oss en sådandär tacofredag, som förr i tiden när tjejerna bodde hemma. Det blev tacopaj. Jag tyckte det kändes lite mer …”vuxet”. Så fick min nya drake från Sannas drakkonst, prova att spruta eld för första gången. Så himla fin.
Rena, rama fredagsmyset i stugan alltså.
 
Dagens tänkvärda:
Vissa dagar måste du skapa ditt eget solsken.
 
 #HappiChallenge
Japp, så är det. Och vi kan alltid välja en tanke före en annan. Tankar skapar känslor.
Välj en god tanke, en snäll tanke och få goa härliga känslor.
Så börjar jag min dag.
Jag önskar er alla en underbar lördag.
Kram Annika
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen