April tog en kall slutspurt, vi sålde Baskehuset och köksrenoveringen tog fart.

Kära Blogg
Äntligen har vi sålt det underbara huset i Baskemölla. De nya ägarna kan skatta sig lyckliga. De har fått ett hus som är lite utöver det vanliga, för en hyfsat billig peng. Ett underhållsfritt hus i vackra naturmaterial som andas genuint hantverk.
För oss är det dock skönt att det är sålt och vi slipper det ok på våra axlar som det trots allt varit.
 
Den sista veckan i april har inneburit kallt och regnigt väder. Jag har hört att människor har ojat, gnällt och beklagat sig.
Ja, det kan man ju göra såklart. Eller så kan man bara gå ut ändå och fylla lungorna med den friska sköna luften som våren bjuder på.
 
 

Av Monica, min fina vän som vi köpte lilla Molly av, har jag fått några små rosenbönor. För ett tag sedan petade jag ner dem i lite jord. På några veckor har de vuxit upp till snirkliga klängerväxter. Såklart hoppas jag att det snart blir varmt och skönt ute så de frodande växterna kan flytta ut istället.

Av min söta granne, Ursula, fick jag den underbaraste tulpanbukett. Den står så stolt och vacker här i allt byggdammet nu.
 
Vi har nu börjat att riva i köket. Ett ganska stort och maffigt byggprojekt.
En del av det stora glaspartiet plockar vi nu bort. Istället kommer det att bli ett ”walk-in skafferi” i gammaldags tappning.
 
Dagens kloka ord:
Det som varit är historia.
Det som är idag är nuet.
Det som är imorgon är framtiden.
Det är du som väljer vart du vill vara.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen