Äntligen – hundkurs på Maltestorp.

Kära Blogg
Efter ett uppehåll på fjorton dagar, då världens bästa hundinstruktör Jenny haft en välbehövlig semester, var det den här dagen dags för kurs igen. Som vi hade längtat, jag och Molly.
Men först kallade skogens alla vättar och troll på oss. Älskade Gylleboskogen.
 
 
Dagens hundkurs bjöd på en härlig aktivitetsbana med stort fokus på ”kontakt”. Jag bara älskar att gå på kurs med Molly. Så enkelt och så lättsamt. Jag bara njuter av all glädje utan krav.
Just den här kursdagen hade jag så bra kontakt med min ”Odd Molly” så jag trodde hennes lilla nacke skulle gå ur led och hennes stora ögon nästan skulle trilla ur sina hålor. Min lilla älskade hårboll.
Mycket av de som vi lär och tar upp på kursen utövar jag såklart även på Johnny. En följd av det, har blivit att jag nog är en mycket roligare matte även för ”Johnnte”. Såklart måste jag fortfarande ha en mer bestämd röst och strängare attityd mot honom, annars tar den gode Johnny sig allt för stora friheter.
Tack Jenny för en härlig kurs och tack för alla bilder du knäppte åt mig!!
 
(visst syns det att Stefan och Jenny är lite trötta och jetlaggade efter sin thailandresa … så söta båda två!!!)
 
På eftermiddagen tittade min kompis Madde och lille Amelie ut till oss i Gyllebo. Det passade utomordentligt bra, eftersom vi bestämde oss för en skogspromenad, och såklart fick då Johnny följa med. I skogen vimlade det av söndagsfirare den här eftermiddagen. När vi kom tillbaka till stugan blev det lite gofika, fyr i spisen och mys. Molly och Amelie, busade, stojade och hade kul. Tack för titten töser!!
 
På kvällen lagade Stefan bruna böner och sedan låg vi bara där på vars en soffa och fes. Så var den söndagen slut.
 
Dagens kloka ord:
Gör det du känner är rätt i hjärtat för du kommer att bli kritiserad hur du än gör.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen