Annorlunda fredagsmys.

Kära Blogg
Tacksamhet! Det är vad jag kände när jag vandrade genom den magiska natur som den här morgonen bjöd på.
Jag frågade mig själv vad jag hade för problem i detta nu. Inte ett endaste, jag bara fylldes med djup tacksamhet för livet som jag fått. Mindfulness när den är som bäst.
 
När jag gav mig ut var det en fyra, fem minusgrader. Det var alldeles vindstilla och inte en levande själ ute. Vid sjön var det ett öronbedövande tjatter, nästan som ett dån, av alla gässen som låg i den öppna vaken, alla redo att lyfta ut över fälten.
Vid slottet strosade de gamla alpackorna lite lojt runt. Den svart/vita alpackan, som vi döpt till Per Gessle, blängde misstroget på oss.
 
 
Resten av dagen bjöd på ett underbart väder. På min lunchrast passade jag på att sätta mig i solen en liten, liten stund och få några bleka solstrålar på näsan.
När Stefan kom hem från jobbet var det dags att ta tag i renoveringen igen ….
 
 
Nu var det klart för att flytta klädkammarens inredning och allt innehåll till det nya rummet, som framöver ska bli vår nya ”walk in closet”. Detta jobb kom att ta hela kvällen i anspråk och jag bara häpnade över alla gamla klädesplagg vi hade i våra ägor. Vid 21.30 segnade vi båda ner i soffan, nöjda med att vara klara med vårt projekt. Lilla Molly blev helt förvirrad av allt som bytte plats i huset hela tiden.
Nåväl, nu står den gamla tomma klädkammaren redo för Stefans slägga och byggprojekt nr 3 …
 
 
Dagens kloka ord:
Bästa tiden att koppla av är när du tycker att du inte har tid att göra det.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen