Älskade Gyllebosjön – we are back.

Kära Blogg
 
Eftersom Johnny haft problem med sin klo och fått borttagit en klokapsel, så har vi tagit det lugnt med att flänga runt i skogen en vecka nu. Fast den här morgonen tyckte jag allt att det kunde vara dags.
Rundan runt min älskade sjö.
Stefan muttrade från sitt soffhörn: ”hungen måtte vell va trett på den rundan vi ditta laget”.
 
Jag älskar att det finns en app som heter snapchatt. Trots att mina älskade döttrar är spridda över världen så kan jag fortfarande väcka dem med mitt glada, kvittrande ”gomorron töser”. Det tror jag att de gillar … kanske …
 
 
Det är ont om baggar och små kryp i år. Eller så är det helt enkelt så att jag letar för dåligt.
 
 
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Varför måste vi alltid veta vem som är homo- eller heterosexuell?
Kan vi inte bara älska alla och döma folk utifrån vilken bil dom kör.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen