30 bad i oktober.

Hejsan.

Målinriktat har jag fortsatt med mina bad i sjön under hela oktober månad.

-”Stolle! har Stefan mumlat så gott som varje dag, när jag svarat jajamensan på hans fråga om jag verkligen varit och badat”.

Faktiskt har jag älskat varenda dopp hitintills. Och helt utan att ljuga kan jag försäkra att jag inte frusit en enda gång. Det är bara så obeskrivligt härligt! De flesta dagarna i oktober har det förstås varit väldigt varmt i både luften och i vattnet.

Vattentemperaturen har legat på ungefär 11, 12 grader, och ofta detsamma i luften.

Ibland har jag mött min ”badkompis” vid sjön. Någon dag la jag ut små tecken åt henne, men hon skrattade mest och sa att hon även sett mina våta fotspår. Spår lämnar vi alla efter oss, om vi vill det eller ej. Tecken till min badkompis lämnar jag såklart mer än gärna.

30 härliga bad blev det alltså för mig i oktober. Det vill säga att jag badade minst en gång varje dag… utom en speciell dag. Då var jag helt enkelt ute på andra äventyr!

Dagens citat:

Livet är för kort för att oroa sig över dumma saker. Ha kul! Bli kär! Ångra ingenting och låt ingen sänka dig.

Ha det riktigt bra.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen