Vi hade varit gifta i 12 år och firade sidenbröllop.

Kära Blogg.
Japp, den här dagen var vår bröllopsdag.
I fjor överaskades jag med en eltandborste i present av Stefan – i år blev det bara råd till en klapp i baken.
Fast det spelar ingen roll. Inte när man har facebook. Där gratulerades vi nämligen av alla nära och kära och det är det viktigaste av allt.  För det vill jag tacka så hjärtligt!
 
Den här morgonen for vi till Kristianstad för att få en uppföljning och en särskild koll på maken min.
 
Min lilla sötnos i Australien (läs Emmy) har festat och supet bort sin dyra mobiltelefon. Som tur är, har hon en mamma (läs Annika) som oftast tänker ”både hängslen och livrem”, och därför hade en särskild försäkring tecknad på mobilskrället. Lyckligtvis täckte försäkringen den förlorade luren, och den här dagen kunde jag därför bara kvittera ut en ny.
Lyckliga lilla Emmy!
 
 
Lite andrum med kameran och hundarna i trädgården …
Massa bilder följer ….
 
Vi firade vår bröllopsdag med att gå på Franskans i Rörum. Jag gillar verkligen det stället. Det känns så mysigt och bekvämt. Det bästa av allt är deras goda crepes. Ett perfekt avslut på en sidenbröllopsdag tycker jag!
 
Dagens citat:
Den ärligaste kärleksförklaringen blir aldrig sagd:
Förtrollande varelse, jag älskar dig för min egen skull.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen