Vardagslyx.

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hejsan

Vardagslyx för mig är inte att tappa upp ett skumbad i badrummet. Det är inte att tända massor av levande ljus, eller att sätta på skön musik … åt mig själv….

 

Nej, vardagslyx för mig är att kunna göra det åt min dotter när hon trött och sliten kommer hem efter ett långt arbetsdygn.

För mig är det så mycket värt att få möjligheten att skämma bort mina döttrar någon gång då och då.

Att tassa in till henne med en tjock, lyxig frottéhandduk och se hur hon ligger där med en djuprengörande ansiktsmask, det känns minst lika gott i min egen kropp som i hennes tror jag.

Det är så det är att vara mamma. Oavsett åldern på barnen.

För mig själv kan det vara vardagslyx med varm choklad och några gamla överblivna lussebullar efter en tur i skogen.

Kvällens citat:

Meningen med livet är ett liv med mening.

Tips: Vill ni också fixa till ett lyxigt hemmaspa åt er själv eller någon annan så hittar ni ljuvliga, väldoftande LJUS här. Jag älskar RITUALS underbara produkter, och när det inte passar med en tung, stark parfym, då väljer jag gärna en god LOTION istället som ger en mildare doft.

Ha en bra kväll.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Vardagslyx.”

  1. Just nu skulle jag kunna betala en stor summa pengar för att få krypa ner i ett varmt bad, gärna få en mask i ansiktet också. Men det får duga med duschen eftersom jag inget badkar har. Ser superskönt ut. Kraaam Pia

    1. Ja, det är verkligen skönt att ta ett bad nu på vintern. Vi fick extra mycket plats när vi byggde om här hemma så då stod badkar högt på min önskelisa. Kram på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top