Utrensning – på många sätt …

Kära Blogg.
Vi har rensat här i Gyllebo. Sorterat alla gamla minnen och saker som var undanstoppade uppe på vinden i ett kallt kryputrymme. Mycket fick kastas efter mössens framfart, men mycket kunde packas om och ställas upp i vårt nya lilla förråd ”Storebo”. Det var många minnen som dök upp. Barnens gamla teckningar och brev, Emmys extremt dyra Janustroll, Emmydockan som jag köpte på Teneriffa, en hel låda kärleksbrev som jag samlat under åren… för är det något man ska njuta av och minnas, så är det väl kärlek!
Allt har nu fått en ny plats. Ordning och reda.
 
På kvällen när vi nöjda satte oss till ro framför TV:n för att njuta av vårt dagsverke, började jag känna mig konstig, vissen och illamående. Det var då det slog till. Magsjukan. Inte sedan vår resa till Kenya har jag varit så dålig, och det är mer än tio år sedan. Konstant i 12 timmar låg jag och kräktes på toaletten. Likt en avtändande narkoman låg jag på badrumsgolvet och kallsvettades. Stefan var lika sjuk, och som två döende individer låg vi totalt kollapsade i våra sängar. Ute kunde jag skymta att det kommit snö för första gången denna vintern. Normalt hade jag varit första man utanför dörren för att njuta av det underbara vädret, frossat i allt med min kamera. Nu låg vi bara där, kvidandes i våra sängar och hoppades egentligen bara på att överleva.
I skrivande stund känns det bra mycket bättre. Jag kan sitta upp utan att svimma, benen bär mig korta sträckor inomhus. Vågen visar att julkilona försvunnit, den detox och kroppsrensning som alla skriver om på sociala medier, den har vi liksom redan avverkat.
 
 
Dagens kloka ord:

Jag respekterar verkligen människor som respekterar mig när jag inte är närvarande.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen