Tittarnas väderbild på TV 1.

Kära Blogg
Det var en magisk morgon. Fem minusgrader, rimfrost och en trolsk dimma som låg över vattnet och över fälten. Som alltid gick jag min runda och över min axel dinglade som vanligt en kamera.
Vid munkagången lyfte en häger och på långt avstånd fångade jag hans siluett. Överallt runt sjön vaknade änder och sjöfåglar upp till ljudet av våra steg. Sömndruckna och förskräckta for de upp och gav sig iväg över den frusna sjön.
 
Tre gånger har jag skickat in en bild till TV-programmet ”tittarnas väderbild”. Första gången kom min bild med på svt:s hemsida, och den här dagen kom min bild med i tv:n. Det får man väl säga är ett hyggligt resultat. Tyvärr missade jag programmet själv, men med dagens moderna teknik kan man alltid titta på play såklart. 
Ett par av mina vänner såg min bild den här kvällen och hörde av sig, och jag blev såklart glad över uppskattningen och bekräftelsen. Tack! 
 
Den här bilden var det:
 
 
Den här dagen var det dags för min sista behandling hos osteopat Lisa i Malmö. Mitt tillstånd är stundom ganska besvärligt och varje dag kämpar jag med att behålla modet och glädjen.

Min smärta syns inte, men som Stefan sa …. det gör inte ett rostigt underrede på en flott bil heller ….
Tack Stefan för att du körde för mig. ♥
 
På hemvägen var det sölkorvar i vägen …. men vissa sölkorvar är gulligare än andra.
Kram på dig Lasse Berg!
 
Dagens tänkvärda:
Alla säger att kärlek gör ont men det stämmer inte.
Ensamhet gör ont, motgångar gör ont, avundsjuka gör ont och alla verkar ha blandat ihop dessa saker med kärlek.
Kärlek är det enda som inte gör ont. Kärlek tar bort smärta och reparerar trasiga sinnen.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen