Terrängvandring med barnbarn.

Hejsan.

Som ni nog alla vet så älskar jag att vandra i naturen här på Österlen.

För det mesta är jag ute och vandrar alldeles ensam. Eller egentligen inte helt ensam, för jag har ofta mina småhundar med som sällskap. Inget dåligt sällskap alls måste jag säga.

Nu när jag blivit mormor så har jag fått ett annat sorts sällskap också ibland. En liten sovande bebis i en barnvagn.

Nu grunnar jag lite på hur man ska göra vagnen lite mer terränggående. För visst tror jag väl att lille Scott vill hänga med sin mormor ut i naturen på riktiga äventyr framöver. Larvband som på en bandvagn vore förträffligt.

En tur i nationalparken gick förstås alldeles utmärkt bra med vanlig barnvagn. Även om det skumpande en hel del, så tycktes det bara vara behagligt för den sovande lille gossen.

Och att jag för dagen var klädd så jag matchade barnvagnen var helt och hållet en slump. Fast i den grå dimman blev det som en glad färgbomb. Inte alls sådär diskret kamouflerat som jag brukar klä mig.

Dagens citat:

Bästa sättet att göra barn snälla är att göra dem lyckliga.

Ha en härlig dag och kram.

Annika

(fotona där jag själv är med, är knäppta av min dotter Amanda)

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Terrängvandring med barnbarn.”

  1. Åh så härligt och mysigt att gå på promenad med barnbarn. Piffigt med matchande jacka Fniss! Minns att min man en gång bad mig köpa nya skidkläder så att jag skulle vara fin på bild. Ja han jobbade som fotograf på tidning. Ha Ha! Trevlig Trettondagsafton. Kraaam Pia

    1. Ja det är mysigt med barnbarn. Underbart med din man som tänker i bilder. Jag kan känna igen mig lite i det, även om det den här dagen mest var en slump. Jag önskar dig också en härlig trettonhelg Pia. En stor kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen