Tårtkalas i himmelen.

Kära Blogg.
Idag är det den 22:e maj, och min mamma Ingrids födelsedag. Idag skulle hon blivit 73 år.
Jag minns när hon fyllde 50 år. Hon hade undanbett sig uppvaktning och skulle därför hålla sig undan för eventuella gratulanter. Jag erbjöd henne mitt hem som tillflyktsort och gömställe …. lömska, elaka Annika …för vad hon inte visste, var att jag bjudit hem hennes arbetskollegor till oss på födelsedagsfrukost….  
Jag tror och hoppas innerligt att hon uppskattade överraskningen.
Allt det där känns som det hände igår, och snart står jag själv inför samma milstolpe. Knasig känsla.
Fast … åldern har ingen betydelse … såvida man inte är en ost.
 

”Någon gång ska vi alla dö, du och jag, Alla människor ska dö, och alla djur och alla träd ska dö och blommorna på marken, men inte allihopa på samma gång, utan då och då så att det knappast märks”

Du fattas mig!

 
 

 

Jag och min syster Görel hade bestämt att vi skulle träffas i Brösarp hos pappa Kurtan och ta en kopp kaffe dagen till ära. Det blev en mysig eftermiddag med massa kaffesörplande. Görel hade köpt med sig vetebröd och en av mina favoritkakor, vaniljhjärtan. Tusen tack för det Görel (glömde säga det) Extra roligt var att få träffa Joel idag, mitt yngsta gudbarn.

Jag tror att Ingrid är nöjd med sin dag.
På hemvägen körde jag upp till graven och satte en liten blomma med en duva i. Där var så vårfint vid stenen och någon hade plockat hennes älsklingsblommor, liljekonvaljer.
Grattis på din dag mamsen.
 
 

 

 

 

Ikväll är jag ganska trött, men man blir det av att gå på föllsekalaus.
Och när jag ändå är igång och firar och grattar så det slår härliga till, så passar jag på och säga grattis till min absolut störst idol, nämligen Pippi. Grattis Pippi Långstrump på 70 års dagen.
 
Och med en bild från min och Johnnys ”morgonspringning” säger jag kram och gokväll.
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen