Svettiga dagar.

Kära Blogg
De senaste dagarna har vi haft riktig högsommarvärme.
Ljuvliga morgnar runt sjön.
 
Det är med sorg i hjärtat jag har noterat att nedskräpningen i vår natur ökar för varje år som går.
Den här dagen var det alldeles extremt. På varenda vacker rastplats längs sjökanten hade det varit mänskliga grisar som glömt att ta med sig skiten efter sig.
Jag kan bli alldeles väldigt arg över sånt. En del människor går igång på att hundägare inte plockar upp hundbajs, och visst, det är ganska äckligt det med …. om det nu ligger så någon trampar i det. Men mänskligt svineri är i mina ögon värre!
 
Ute visade termometer högsommarvärme. Inne svettades vi med målning av väggar och tak. Allting kommer att bli vitt, precis som förut. Jag älskar det vita och skira, det är så lugnt och behagligt tycker jag. För mig känns det lent och skönt i sinnet.
Till kvällsmat blev det några gamla hamburgare som jag rotade fram i frysboxen. Egentligen är det rysligt bra med den här renoveringen, eftersom vartenda skrymsle rensat och sorteras. Vårt matförråd är snart uppätet och allt gammalt försvunnet.
 
På toaletten hade jag satt in en av svärmor Karins vackra pioner.
Efter kvällsduschen drog jag på mig min ärvda, svala vietnamdress. Den som mamma Ingrid så stolt köpte på sin studieresa till Vietnam. Den är visserligen alldeles för stor för mig, men det finns nog inget skönare att ha på sig en ljummen sommarkväll.
Av vår söta granne, Ursula, fick vi en fantastisk god rabarberkaka att mumsa på till kaffet.
En underbar tisdag i juni.
 
 
Dagens tänkvärda ord:
Du kan inte tvinga dig att känna något du inte känner, men du kan tvinga dig att göra det rätta trots dina känslor.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen