Stefan blir 59 år ung idag.

Kära Blogg.
Idag fyller min make och livskamrat 59 år. Självklart kom jag ihåg att fira honom tidigt i morse innan han for iväg på sitt jobb. Nu när han blivit en inbiten simmare tyckte jag att det kunde passa med en varm och gosig badkappa. Jag hade köpt den i storlek 6XL, så jag var ganska säker på att den skulle passa honom. Jag tror att han blev glad för den.
Faktiskt så blev det en fantastiskt god tårta av mitt misslyckade försök igår, och för att vara säker på att det bara var en tillfällig formsvacka i min bagarkarriär så gjorde jag ytterligare en botten för att försäkra mig om att jag kan klara av det. Perfekt!
 
 
Jag har haft det lite extra besvärligt med min rygg idag, och som om det inte skulle räcka så har foten börjat krångla med en begynnande hälsporre. Små bekymmer egentligen, men nog så irriterande.
Ja, så har jag varit hos tandläkaren igen. Jag tror att hon är väldigt förtjust i mig, för hon hittar på mer och mer som jag måste fixa till. Bettskena är det som nu står på tur.
 
Men så livades hela Gyllebo och min tillvaro plötsligt upp. Två töser kom för att fira föllsegrisen. Det blev mer presenter och ytterligare utstyrsel för Stefan att ha nu när han har börjat simma. Riktigt proffsigt ser det ut nu, med badmössa och en sån där klämma för näsan som elitsimmarna har. Så kom det en blomsterkvast från vännerna i Tomelilla. Den blev nog jag själv mest glad för. Ljuvlig bukett. Och är jag glad, är Stefan glad.
 
Jag bjöd på Stiffes favoriträtt, dansk fläskestek och gräddsås, och efter maten var det dags för årets ”rapsbilder”.
 
 
Ja, som ni ser så fattas det en flicka på bilderna.
Så Andréa, om vi har tur så står rapsen kvar på söndag, för då hoppas jag att du äntligen kommer hem.
Se detta som en order!
 
Som vanligt säger jag hejdå Bloggen med en bild från morgonrundan och kanske ses vi i morgon.
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top