Söndagsbestyr i ett behagligt lunk.

Kära Blogg
Den här söndagen ville solen aldrig riktigt titta fram. Det gjorde egentligen ingenting. Det var så fantastiskt härligt ändå.
På min runda runt sjön stötte jag den här morgonen på några andra morgonpigga människor med sina hundar. Härliga morgonmöte.
På ett ställe i skogen växte fullt av vackra scillor.
 
Under tiden som Stefan fortsatte med vår stora renovering, småpyssslade jag med det jag kunde fixa.
Den här söndagen planterade jag om lite blommor. Jag satte in en bukett vackra rosor i byggröran, för att skapa lite vacker harmoni.
När vi nu flyttade vårt TV-rum, så saknade vi ljuspunkter vid soffan. Jag har googlat runt och haft turen att hitta en gammal golvlampa som jag länge önskat mig. Efter lite mailskrivande och väntade så har lampan så äntligen kommit. Och jag blev så nöjd. Jag älskar den där gamla stilen! Och lilla katten Judith tycker också att lampan är bra. Hon njuter i fulla drag när hon intar sin plats under den och värme sig likt en griskulting under sin värmelampa.
 
Dagens tänkvärda ord:
 
Om du tänker irriterande tankar om andra, fyller du dig själv med irriterande känslor.
Medan om du tänker goda tankar om andra, fyller du dig själv med goda känslor –
finn något gott hos andra och du finner något gott hos dig själv.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen